XENNA

|Asielhond Xenna

XENNA

Hoi! Mijn naam is Xenna. Ik ben een sportieve en leergierige vierjarige dame die graag met haar baas op stap is. Ik vind alleen thuis zijn helemaal niks, vandaar dat ik graag word betrokken bij de activiteiten van de baas. Ik zoek iemand die ervaring heeft met herders en wie het ook leuk vindt om met mij behendigheid of speurwerk te doen zodat mijn hersens ook goed aan het werk worden gezet. Tijdens de training wilde ik dan ook heel graag samen werken en leren.

In het verkeer heb ik wel begeleiding nodig want ik heb de gewoonte om achter alles aan te willen wat rijdt. Met mannelijke honden die net zo groot of groter zijn dan ik kan ik wel prima mee overweg, mits zij mij met respect behandelen. Anders kan ik duidelijk laten merken dat ik het daar niet mee eens ben.  

Bij katten word ik niet geplaatst omdat ik het veel te leuk vind om op ze te jagen. Ik kan prima samen wonen met kinderen vanaf 16 jaar, jongere kinderen zijn niet geschikt voor mij omdat ik soms te lomp en hardhandig kan spelen.

Bent u op zoek naar een sportieve en leergierige dame en vindt u het niet erg dat ik niet alleen thuis kan zijn? Kom dan snel kennismaken met mij zodat wij samen mooie avonturen kunnen beleven!

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Xenna? Neem dan contact op met Dierenasiel Crailo waar zij verblijft. 

Help meer honden zoals Xenna