Bedankt Clusius College!

Bedankt Clusius College!

Tijdens de eerste les van het schooljaar hebben enkele studenten van het Clusius College een goed doel uitgekozen waar de opbrengst van hun ‘mini ondernemingen’ heen zou gaan. We waren erg verheugd toen we hoorden dat Stichting Dutch Cell Dogs hiervoor de uitverkorene was!

Capeta snuffelzakjes, gerecycled dierenspeelgoed, heerlijke ‘waffins’ (muffins voor honden, nomnom), dierensleutelhangers om je sleutelbos mee op te leuken, verrassingszakken vol lekkers voor honden, massagehandschoenen voor dieren…

Het is niet iedereen gegeven om uit het niets een bedrijfje op te zetten en te runnen, maar jullie mogen hier enorm trots op zijn. Wát een geweldige en originele ideeën!

De studenten hebben keihard gewerkt om hun ondernemingen op poten te krijgen. Omdat bijna alle verkoopactiviteiten online moesten doorgaan, was dit geen evidente opdracht. Maar deze toppers hebben zich hierdoor niet laten tegenhouden en toch het bedrag van €262 bij elkaar gekregen!

Super bedankt voor deze mooie donatie, want mede dankzij jullie kunnen wij asielhonden een tweede kans geven op een betere toekomst!

Ben jij ook geïnspireerd geraakt door deze jongeren en wil je ook iets ondernemen om geld in te zamelen voor Dutch Cell Dogs?  Lees dan hier meer over hoe je dat kan aanpakken!

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans