Hulp & Advies

Dutch Cell Dogs instructeur trainer en een hollandse herder

Krijg hulp en advies over het gedrag, het trainen en het aanschaffen van een hond door onze instructeurs. Wil jij jouw hond leren om te volgen? Of wil je begrijpen waarom jouw hond een bepaalde houding aanneemt? Of denk je er aan om een hond aan te schaffen?
Onder de categorieën ‘Gedrag‘, ‘Training‘, ‘Aanschaf hond‘, ‘Trainingsvideo’s‘, Tips & Tricks’ en ‘Tips voor seizoenen’ staan meerdere blogs en vlogs van onze instructeurs met handige tips, belangrijke informatie en leuke oefeningen. 

mbo

Gedrag

Het gedrag van een hond is soms moeilijk te begrijpen. Een hond kan immers niet praten en uitleggen waarom hij iets doet. Toch is het mogelijk om te leren wat jouw hond bedoelt. Lees de tips en informatie van onze instructeurs en krijg een nog betere band met jouw hond!

Dutch Cell Dogs team

Training

Wil jij samen met je hond gaan trainen? Onze instructeurs geven je handige oefeningen en tips om te starten met het trainen van jouw hond. Werk aan gehoorzaamheid en focus, maar daag je hond ook uit middels hersenwerk en verbeter jullie samenwerking. 

Dutch Cell Dogs team

Aanschaf honden

Overweeg jij om een hond aan te schaffen of een herplaatser te adopteren? Wat leuk! Maar ook spannend. Wil je jezelf goed voorbereiden op de komst van jouw toekomstige viervoeter? Onze instructeurs helpen je met goede informatie en handige tips.

 

Betty Buijtels en Marlies de Bats oprichters Dutch Cell Dogs

Trainingsvideo’s

Na jarenlange ervaring met het trainen van honden, hebben oprichters van Dutch Cell Dogs Betty en Marlies een 8-delige serie van instructievideo’s opgenomen.  In de serie leer je jouw asielhond praktische oefeningen aan, zoals liggen, zitten  en het begroeten van mensen.

tips hondentraining hond tricks dutch cell dogs

Tips & Tricks

Onze KPA gecertificeerde instructeurs geven je tips en tricks over honden, Hoe maak je een leuk en veilig speeltje voor je hond? Of bekijk de favoriete hondenrecepten van onze instructeurs. Ook alle tips over de gezondheid van je hond vind je hier. 

Betty Buijtels en Marlies de Bats oprichters Dutch Cell Dogs

Tips voor Seizoenen

Elke seizoen heeft zijn eigen weersomstandigheden. Weet jij waar je jouw hond een plezier mee doet als er een hittegolf plaats vind? Of wanneer er juist een pak sneeuw is gevallen? Lees onze tips en zorg dat je goed voorbereid bent voor elk seizoen.

Geef asielhonden een tweede kans