Baasje gezocht

ERA

Era is een blije kruising Staffordshire Terrier dame van 7 jaar. Era is in het asiel gekomen op advies van de politie.

Ze is enorm vrolijk met enorme will to please voor haar trainer. Vol overgave werkt ze voor haar trainer en het kan haar niet gek genoeg zijn. Aandacht oefeningen, wandelen zonder trekken, zit, High Five, parcourtje en negeren van andere honden.

Negeren van andere honden was het grootste doel voor Era, zij houd niet van andere 4-voeters maar ze doet het fantastische op de training. Ze traint in een groep, wij zorgen dat zij zich veilig voelt waardoor zij niet in bepaalde situatie hoeft te komen. Haar trainer doet dit erg geweldig dat zij gewoon kan ontspannen terwijl honden op par meter aftand gewoon langs haar heen kunnen lopen.

Era heeft het nodig dat haar trainer /toekomstige baas haar eigen space waarborgt en niet over haar grenzen gaat of verwacht dat zij met andere honden moet kunnen omgaan /spelen. Daar maak je haar niet gelukkig mee! Ze wordt er wel gelukkig van om samen op pad te gaan, leuke dingen te ondernemen, samen te trainen op een positieve manier. Dan komt zij helemaal tot haar recht!

Wilt u een leuke date met Era? Zij verblijft in dierenasiel Crailo in Hilversum

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans