Baasje gezocht

LUNA


Dit is Luna: een hele knappe Albanese dame. Ze is als puppy gedumpt op straat in Albanie en ook mishandeld. Luna is gered door een stichting en vanuit daar naar Nederland gekomen. De vorige baasjes zijn helaas gescheiden waardoor ze minder tijd voor haar hadden. Luna heeft tijd nodig om je te leren kennen. Als je haar de tijd geeft dan komt het goed. Als ze je eenmaal kent en vertrouwd, is ze echt een ontzettende kroeldoos en ligt ze het liefst met de pootjes in de lucht om buikkriebels te krijgen.

Tijdens de trainingen hebben we Luna enorm zien groeien! Ze kreeg heel veel plezier in het samen werken en leren. Dapper en vol zelfvertrouwen ging ze met haar trainster aan de slag. Ze waren samen een fantastisch team. Luna maakte zich haast geen zorgen meer over vreemde mensen op het terrein en werd meer optimistisch over nieuwe situaties, honden en mensen.

Luna is dus wel echt een kangal en doet haar werk dus ook goed en verdedigd haar terrein en familie. Zoek je de allerliefste beschermende hond? Neem dan contact op met DOA!

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans