Baasje gezocht

NANOOK & SUKA


Deze superlieve broer en zus zijn fantastisch en als je ze ontmoet kan het niet anders dat je blij van ze wordt. Nanook en Suka zijn 2 jaar oud en zijn niet alleen prachtig om naar te kijken maar ze zijn ook ontzettend lief en knuffelbaar. Naast knuffelen zijn ze dol op lekkere snoepjes en pootje baden.

Je lacht je rot om hun avonturen samen en daarnaast schud je je hoofd als je merkt dat ze wel wat opvoeding hebben gemist. Laten we het zo zeggen; je moet bij dit duo niet bang zijn voor modderpoten op je broek. Het zijn geen volle husky’s maar hebben waarschijnlijk bordercollie bloed door hun aderen lopen. Ze zijn super slim en sportief en zoeken te gekke baasjes die van lange wandelingen houden. Dit duo is in een gezin herplaatst maar daar bleken het geen standaard huishonden te zijn. Ze kennen geen verschil tussen een bankstel en een speelgoedknuffelbeest en maken vrij veel kapot in huis. Ook hebben ze moeite met alleen thuisblijven. Het is voor hen daarom beter als ze een verblijf (bijvoorbeeld een kennel, stal) krijgen met grote omheinde uitloopren en niet zoveel permanent in huis gehouden worden.

Ze zijn ontzettend leuk samen en we hopen dan ook op geweldige mensen die hen samen willen adopteren. Heb jij veel ruimte met een passend verblijf, veel tijd en ervaring met dit type honden? Neem dan contact op met DOC Vlaardingen via: [email protected]

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans