Nee! Onze trouwe bus is stuk!
kapotte bus

Nee! Onze trouwe bus is stuk!

Lieve donateurs, fans, volgers!

Tja, daar staat onze bus dan…

Eindelijk kunnen we weer roepen “Yes, daar gaan we weer!” nu de versoepelingen in werking zijn gezet. Maar helaas denkt onze oude trouwe bus er anders over. Hij is stuk en nu kunnen we hem niet inzetten voor de komende trainingen! We balen enorm..

Helaas kunnen we het niet 1-2-3- oplossen door snel een andere bus te huren. Dat kost ten eerste veel  geld, maar ook is niet iedere bus te gebruiken. Onze wagens zijn namelijk ingericht met 6 speciale benches en veel opbergruimtes voor de trainingsmaterialen.

We hebben hem zo hard nodig! Help alsjeblieft.

De bus móet gerepareerd worden. Er is geen andere keuze. Want niet kunnen rijden betekent dat de honden niet vervoerd kunnen worden en zij en de trainers niet in de instellingen aan de slag kunnen. Dat zou vreselijk zijn. Zeker nu covid op z’n retour lijkt en we ein-de-lijk weer mogen.

Alsjeblieft, help mee om voldoende geld bij elkaar te krijgen om de bus te repareren. Dan kunnen we weer snel de weg op en werken aan hun tweede kans!

Iedere donatie helpt, klein of groot, alles is welkom.
Een steentje bijdrage kan hier! Klik op de button en maak de honden blij! 😊

Alvast heel erg bedankt, je bent onmisbaar.

Wil je niet eenmalig helpen maar juist vaker? Dat kan en vinden wij natuurlijk fantastisch. Klik dan hier. Je kunt al helpen vanaf een klein bedrag.

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans