Dutch Cell Dogs genomineerd voor de Dutch Pet Awards
Dutch Cell Dogs, Dutch Pet Awards

Dutch Cell Dogs genomineerd voor de Dutch Pet Awards

Op maandag 15 oktober maakte de vakjury van de Dutch Pet Awards bekend welke dierenspeciaalzaken, dierenartspraktijken, producten, not for profits, talenten en ketens genomineerd zijn en doorgaan naar de volgende ronde. 

Op vrijdag 12 oktober kwam een delegatie van de jury op bezoek op het kantoor in Bergeijk en na het weekend ontvingen we bericht dat wij genomineerd zijn in de categorie: Not for profit. Hoera! De elfkoppige jury beoordeelde ons onder meer op maatschappelijk draagvlak en invloed op welzijn van (huis)dieren.

De jury

De jury bestaat uit Drs. Erik Gostelie (Groep Geneeskunde Gezelschapsdieren), Gertwim de Haas (Aeres Barneveld), Drs. Paul Burger (Retaildeskundige), Benita Beekhof (Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren), Drs. Atjo Westerhuis (EduPet), Paul Peeters (Raad van Beheer), Dr. Maria Groot (Wageningen University & Research), Maarten den Heijer FFP (ABN-Amro, sectorspecialist Medische & Vrije Beroepen), Peter Haspels (Ondernemer), Ingeborg de Wolf (Wageningen UR) en Ir. Manon de Kort (HAS Hogeschool).

De uitreiking

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Dutch Pet Awards op maandag 12 november in de Studio’s te Aalsmeer. Overdag vindt op dezelfde locatie de Dutch Pet Conference plaats. Tijdens deze conferentie zullen keynote sprekers André Kuipers, Kitty Koelemeijer en Kees hun ervaringen en waardevolle inzichten delen. Daarnaast zijn er inspirerende parallelsessies met sprekers van divers komaf, maar allen met een link naar de PET industrie. De laatste kaarten zijn te bestellen via de website www.dutchpetconference.nl.

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans