Succesverhaal Daisy

Succesverhaal Daisy

Daisy (voorheen Lucky) werd getraind binnen PI Almelo. Haar nieuwe baasjes zijn ontzettend blij met haar en lieten ons weten hoe het met haar gaat. 

Toen we Daisy voor het eerst ontmoetten in het asiel, was het voor ons onmogelijk om haar aan te raken, laat staan te aaien. Toch zagen wij dat Daisy iets bijzonders had en daarom besloten wij om Daisy te adopteren.

Helaas moesten wij 8 weken wachten voordat we haar mee naar huis mochten nemen, want ze was net gestart met het Dutch Cell Dog trainingsprogramma. Elke week probeerden wij bij het asiel langs te gaan zodat we Daisy konden zien en ook haar vooruitgang konden ervaren. Daarnaast mochten we nog een training bijwonen op de buitenplaats van de gevangenis waar Daisy werd getraind. Toen zijn wij helemaal verliefd geworden op Daisy, wat een lieve en sociale hond en wat kan ze goed luisteren! We zagen Daisy gaandeweg veranderen van een schuchtere, bange hond naar een hond die weer energie krijgt van mensen en graag geknuffeld wil worden.

Nadat ze eindelijk met ons mee naar huis mocht, was het de eerste weken erg lastig om met haar over straat te lopen. Ze vertrouwde ons wel, maar voetgangers werden met luid geblaf weggejaagd. Op dit moment is het de grootste knuffelbeer die wij ons kunnen wensen. Ze loopt zonder riem door de wijk, gaat regelmatig mee met mountainbiken en hardlopen en heeft zelfs een ouder hondenzusje erbij gekregen.

Wij zijn ontzettend blij dat jullie er mede voor gezorgd hebben dat Daisy zo’n gelukkige en lieve hond is geworden. 

Nogmaals bedankt voor jullie inzet, keep up the good work!

Liefs, 

Haar nieuwe baasjes

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans