Succesverhaal Foxy & Bandit
succesverhaal bandit foxy

Succesverhaal Foxy & Bandit

Koppeltje Foxy en Bandit vonden eindelijk een liefdevolle thuis! Lees hier de brief die wij van hun nieuwe baasje kregen!

asielhonden foxy bandit

Hallo allemaal!

Met Foxy en Bandit gaat hartstikke goed! 

De eerste twee nachten heb ik op de bank geslapen, vanaf de derde nacht weer gewoon boven. Toen hebben ze een uurtje geprobeerd aandacht te krijgen en zijn toen gaan slapen. De nachten daarna is het direct goed gegaan. 

We hebben nieuwe tuigjes en Flexi riemen gehaald. Bij het gebruik hiervan is het trekken gelijk gestopt. Ze hebben nu iets meer loopruimte en vinden dat heel fijn. Ze vallen nog wel uit naar andere honden (en soms naar mensen) zoals bekend was. Morgen hebben we een afspraak voor een intake les bij de hondenschool om te kijken welke training het best voor ze geschikt is.

We hebben ook gemerkt dat ze al veel weten, dat is heel fijn. We gaan er van uit dat dit dankzij jullie training is. Heel erg bedankt daarvoor!

Foxy en Bandit zijn heel lief en aanhankelijk. Zitten het liefst de hele dag tegen ons aan. Bandit vindt het heel leuk om te spelen, Foxy is een stuk rustiger maar wil af en toe een trek of apporteer spelletje doen. 

asielhond foxy

We maken hun brokjes nat en dan eten ze goed. We geven Bandit een beetje extra om aan te komen.

We zijn heel blij met ze en gaan goed voor ze zorgen!

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans