Succesverhaal van Guus

Guus

Succesverhaal van Guus

Hierbij een berichtje van de nieuwe baasjes van Guus. Pas één week in huis, maar zoals wij het lezen nu al niet meer weg te denken uit elkaars leven. Hier doen we het voor!

Hallo…

Hier een bericht van Guus (voorheen Kaycer) zijn nieuwe woonplaats. Vorige week woensdag hebben wij onze Guus naar huis gehaald, nadat hij de training bij jullie heeft afgerond. We zijn superblij met hem en hij met ons denk ik.

Het gaat geweldig met hem. De nachten moet hij nog aan wennen, maar ook dat wordt al beter. Hij vindt alles leuk, gaat mee het dorp in en vertedert iedereen met z’n lieve snoet. Wandelen gaat geweldig hij is al goede vrienden met de buurhond. De buurhond is een lieve sullie van een labrador. Spelen en nog eens spelen. We hebben hier in de buurt een omheinde speelweide voor honden, dus dat is ook super.

Afgelopen zondag hebben we een grote beagle wandeling gehad, mega interessant! Hij doet het echt geweldig.
Ik zal wat foto’s mee sturen en kijken jullie maar even welke je wilt doorsturen aan diegene die hem heeft getraind. We zijn jullie, maar ook deze man erg dankbaar en hebben hem (op de demonstratiedag) ook beloofd om van ons te laten horen.

De nieuwe baasjes van Guus

Help meer honden aan een nieuw thuis