Trainer N. en Bikkel gaan voor elkaar door het vuur
bikkel_n

Trainer N. en Bikkel gaan voor elkaar door het vuur

Als iemand een toepasselijke naam voor haar hond heeft gekozen is het trainer N. wel. Dit team bestaat uit twee bikkels! N. heeft veel pijn, maar is door het vuur gegaan voor haar lieve Bikkel. Bikkel ligt in het asiel altijd depri in zijn bench. Maar tijdens de training leeft hij, na een lange rit vanuit asiel Amsterdam, helemaal op en danst hij opgetogen met de enthousiaste N. mee.

N. gelooft voor de volle 100% in Bikkel

Bikkel is zeer gevoelig voor spanning en uit dit door ‘uit te checken’; hij is dan niet echt meer bereikbaar, maakt geen contact meer, piept. Dán moet je sterk in je schoenen staan om door te pakken met de hond, vertrouwen in hem én jezelf te houden en door trainen. N. heeft dit keer op keer gedaan; zij gelooft in Bikkel en heeft veel begrip voor hem. Hierdoor heeft Bikkel stap voor stap de ruimte en de tijd gekregen om te mogen leren en weer op te bloeien.

Het vrolijke karakter van N. zien we terug in Bikkel

Na een ronde wandelen aan de lijn kwam N. altijd terug met vele verhalen over Bikkel. Ze wist zijn gedrag goed te verklaren en iedereen mocht het horen! N. haar doorzettingsvermogen en enthousiasme is aanstekelijk. Zowel voor ons, de andere trainers, als voor haar hond. Bikkel is met N. gegroeid van een bezorgde en onzekere hond naar een ijverige, vrolijke doorzetter.

Zorg jij er samen met ons voor dat er meer trainers en asielhonden weer enthousiast door het leven gaan? Word donateur! 

Wegens privacyregels mogen we N. haar volledige naam niet noemen en staat N. niet volledig op de afbeelding.

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans