Trainer N. en Bikkel gaan voor elkaar door het vuur
bikkel_n

Trainer N. en Bikkel gaan voor elkaar door het vuur

Als iemand een toepasselijke naam voor haar hond had gekozen was het trainer N. wel. Dit team bestond echt uit twee bikkels!

N. had zelf veel pijn, maar is door het vuur gegaan voor haar lieve Bikkel. Bikkel lag in het asiel altijd depri in zijn bench. Maar tijdens de training leefde hij helemaal op en danste hij opgetogen met zijn enthousiaste trainer mee.

Trainer N. had voor de volle 100% geloof in Bikkel

Bikkel was zeer gevoelig voor spanning en uitte dit door ‘uit te checken’; hij was dan niet meer bereikbaar, maakte geen contact meer en liep al piepend rond. Dán moet je sterk in je schoenen staan om door te pakken met de hond, vertrouwen in hem én jezelf te houden en door trainen. N. heeft dit keer op keer gedaan; zij geloofde in Bikkel en had veel begrip voor hem. Hierdoor heeft Bikkel stap voor stap de ruimte en de tijd gekregen om te mogen leren en weer op te bloeien.

Het vrolijke karakter van N. zagen we terug in Bikkel

Na een ronde wandelen aan de lijn kwam N. altijd terug met vele verhalen over Bikkel. Ze wist zijn gedrag goed te verklaren en iedereen mocht het horen! N. haar doorzettingsvermogen en enthousiasme was aanstekelijk. Zowel voor ons, de andere trainers, als voor haar hond. Bikkel is met N. gegroeid van een bezorgde en onzekere hond naar een ijverige, vrolijke doorzetter.

Zorg jij er samen met ons voor dat er meer trainers en asielhonden weer enthousiast door het leven gaan? Word donateur! 

Wegens privacyregels mogen we N. haar volledige naam niet noemen en staat N. niet volledig op de afbeelding.

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans