Zoran is een heerlijke werkwillige herder kruising die echt voor zijn trainer gaat! Hij kan super geconcentreerd werken en vindt het heerlijk om bezig te zijn. Maar hij kan ook snel afgeleid zijn door zijn omgeving. Hij is op afstand vriendelijk tegen de andere honden in de training, maar op straat kan hij uitvallen. Hij vindt nieuwe dingen en nieuwe mensen soms wat spannend, maar zodra het ijs gebroken is, dan is hij super vriendelijk en enthousiast. Zoran zoekt een actieve baas, liefst met herder- ervaring, die lekker met hem aan de slag wil. Zoran is een heerlijke werkwillige herder kruising die echt voor zijn trainer gaat! Hij kan super geconcentreerd werken en vindt het heerlijk om bezig te zijn. Maar hij kan ook snel afgeleid zijn door zijn omgeving. Hij is op afstand vriendelijk tegen de andere honden in de training, maar op straat kan hij uitvallen. Hij vindt nieuwe dingen en nieuwe mensen soms wat spannend, maar zodra het ijs gebroken is, dan is hij super vriendelijk en enthousiast. Zoran zoekt een actieve baas, liefst met herder- ervaring, die lekker met hem aan de slag wil. Zoran verblijft in Dierenopvang Amsterdam.

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief