Het is alweer een jaar geleden dat Kane mee deed aan ons Dutch Cell Dogs programma. Na een gouden plekje gevonden te hebben liep het niet helemaal soepel met de andere windhond des huizes. De akkefietjes kwamen steeds vaker en werden steeds heftiger. Daarna volgde het moeilijke besluit om Kane terug te brengen naar het asiel. Kane was een zwerver en heeft weinig structuur gekend. Hij zoekt iemand die er voor hem is en hem laat zien hoe het leven werk. Kane kon bij zijn vorige thuis een paar uur in de bench alleen thuis zijn. Liep alleen los op omheinde velden (ivm zijn jachtinstinct). Het wandelen aan de riem gaat met sprongen vooruit. Hij is vriendelijk naar andere honden maar kan er niet mee samen leven. Kane kan in nieuwe situaties terughoudend zijn. Kane verblijft op dit moment in Dierenopvangcentrum Tilburg.

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief