Deze lieve knuffelkont is op zoek naar iemand die haar begrijpt. Iemand die haar niet straft en haar constant gaat vertellen wat ze goed doet. Tysha is onzeker en daardoor kan ze snel van slag zijn door een drukkere omgeving of het zien van andere honden. Neem je tijd en een rustige omgeving met haar? Dan zie je de enthousiaste vrolijke meid die heel graag van je wilt leren. Ze doet alle oefeningen vol enthousiasme, perfect uit het boekje. Totdat een andere hond bijvoorbeeld begint te blaffen. Dat wordt te spannend, Tysha haar spanning loopt dan ook op waardoor ze vrij heftig begint uit te vallen. Kan jij Tysha een passende omgeving bieden waarin jullie samen van het leven gaan genieten? Kom dan gauw langs bij Dierenasiel Breda!

Heb je vragen? Stel deze dan gerust.

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief