Emmy is een Amerikaanse stafford van 1 jaar. Een echte beauty om te zien en super leergierig. Jij vraagt, Emmy draait. En dat is ook wel nodig, want verder is ze een enorme stuiterbal. Zolang je met haar bezig blijft doet ze alles, maar dan ook echt alles supernetjes. Wanneer er even geen actie is dan zorgt zij wel voor actie. Het allerbelangrijkste voor haar is nu dan ook om rust te leren krijgen. Aan het eind van de training doen wij altijd een Doggychill waar de honden even helemaal niks hoeven te doen en mogen ontspannen. Dit was in het begin super moeilijk voor haar, maar langzaamaan gaat dit steeds iets beter. Het begroeten van mensen zijn we ook flink op aan het trainen, want zoals Emmy alles doet, gebeurt dit met volle overgave. Ze leert nu dat met vier pootjes op de grond blijven veel leuker is. Emmy heeft geen staart, daardoor kan het soms best lastig zijn om met andere honden te communiceren, maar toch gaat ze met een aantal honden best goed samen, zoals Jeff die ook in de training zit. Zij staan regelmatig samen op het veld bij het asiel.

Emmy verblijft momenteel in DOA Amsterdam. Voor meer informatie bel: 020 – 740 22 22