FRIDA

FRIDA

Frida is een prachtige herder uit Polen. Laat je niet meteen verleiden door dat prachtige koppie, Frida heeft veel van je nodig en geeft je dan ook veel liefde daarvoor terug! Ze is prikkelgevoelig en ze heeft heel veel mee gemaakt. Frida heeft al op veel verschillende adressen gewoond en heeft nu echt een betrouwbare en veilige basis nodig. Toch is ze nog steeds hartstikke vrolijk, actief en leergierig. Ze vindt de trainingen helemaal geweldig en leert snel. Dat mag ook wel, want ze heeft ook veel bij te leren.
Ga je met Frida samen leven, dan moet je wel wat ervaring hebben met het trainen van een reactieve hond en hier ook veel plezier aan beleven. Want trainen met Frida is echt ontzettend leuk! En ze heeft het enorm hard nodig: het positief trainen geeft haar veiligheid en steun. Het zorgt ervoor dat ze de juiste keuzes kan maken en niet gaat uitvallen aan de lijn naar van alles.
Heb je eenmaal Frida haar vertrouwen, dan krijg je een onzekere superlieve knuffelbeer te zien. Soms vind ze bepaalde aanrakingen heel eng, zoals bijvoorbeeld een tuigje aan doen. Dit moet echt rustig worden opgebouwd met een nieuwe eigenaar.

Ben jij het voor lieve Frida? Neem dan gauw contact op met Dierenzorg Eemland in Soest!