SponsorKliks

Help mee door je aankopen via SponsorKliks te bestellen

Met SponsorKliks kun je nu een financiële bijdrage leveren aan Stichting Dutch Cell Dogs, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel je online een pizza via Thuisbezorgd? Of doe je een aankoop bij een grote webwinkel, zoals Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia? Wij kunnen via SponsorKliks van al deze aankopen een klein percentage ontvangen, zonder dat het jou iets extra’s kost!

Dus wil je ons ook gratis doneren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks-pagina van Dutch Cell Dogs. Voor jou een kleine moeite, voor ons directe inkomsten, waardoor we nog meer asielhonden een tweede kans kunnen geven.

Hoe werkt SponsorKliks?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie aan SponsorKliks voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie wordt op de bankrekening van Dutch Cell Dogs gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, jij betaalt altijd dezelfde prijs. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Dutch Cell Dogs hier direct van!

Let op! Deze regeling geldt voor alle producten, behalve boeken. In Nederland geldt een vaste boekenprijs, hierdoor mag hier geen commissie op worden gegeven.

Geen inlog of account nodig

Je hoeft niet in te loggen of een account aan te maken om ons via Sponsorkliks te steunen! Je blijft ten allen tijden anoniem, voor zowel SponsorKliks als voor ons. Het enige dat bekend wordt gemaakt aan SponsorKliks is via welke webwinkel je iets besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Dutch Cell Dogs bedoeld is. Mits de bestelling via SponsorKliks is verlopen uiteraard. Een rechtstreekse bestelling bij bijvoorbeeld Bol.com, levert ons helaas niets op.

Vandaar de vraag om alsjeblieft via deze link naar de webshops te gaan voor jouw aankopen, Het kost jou niets extra’s, maar je maakt onze asielhonden er zo blij mee!