Je voelt je betrokken bij het geven van een tweede kans

Hond met trainer

Als partner van Dutch Cell Dogs besef je maar al te goed hoe belangrijk het is om mens én dier een tweede kans te geven. Ook jij kan met je bedrijf, fonds of ander initiatief helpen een verschil te maken. Door meer trainingen mogelijk te maken en zo onze honden én hun trainers een kans te bieden op terugkeer in de maatschappij.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen met Dutch Cell Dogs biedt veel mogelijkheden, en levert jou als ondernemer ook direct iets op. Wij komen graag met je in gesprek om kennis te maken en te bepalen welke vorm van samenwerken het best bij je past.

Doe net als deze organisaties, support hun geweldige inzet en werk samen met ons aan de weg naar vrijheid.

Mogelijkheden voor bedrijven

Rodi

Al sinds 1967 genieten honden alle dagen van de vers vlees maaltijden en sinds de jaren 70 ook van de vleesworsten van Rodi. Geschikt voor…

Dallas Youth Foundation

De Dallas Youth Foundation is ontstaan uit een particulier initiatief en maakt het Dutch Cell Dogs programma mogelijk voor jeugdigen binnen detentie.

smolke sponsor

Smølke

Om jouw hond in een optimale conditie te houden biedt Smølke complete Alles-in-één voeding van topkwaliteit! Boordevol essentiële bouwstoffen, vitamines…

Dierenlot

Nog veel te veel dieren in Nederland lijden een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld…

medpets

Medpets

Medpets.nl is dé online shop voor de gezondheid van je dier. Met hun digitale platform levert Medpets het beste voor jouw huisdier.

dogvision sponsor

DogVision

DogVision is een toonaangevende hondenopleiding die bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit en expertise. Met een passie voor honden en jarenlange ervaring biedt DogVision hoogwaardige opleidingen voor hondenprofessionals.