Baasje gezocht

Asielhond Bailey
BAILEY

Bailey is een prachtige forse kruising Mechelse Herder x Duitse Herder, gecastreerd, geboren in 2021.

In eerste instantie kwam Bailey als vondeling bij ons binnen. Al snel werd duidelijk dat zijn eigenaar Bailey niet meer thuis wilde/kon hebben. Er is afstand van Bailey gedaan en wij mogen dus op zoek naar een fijn, blijvend thuis voor Bailey.
Na contact met Baileys fokker bleek dat Bailey al meerdere bazen heeft gehad in zijn jonge leventje. Des te belangrijker voor hem om nu écht zijn definitieve plek te mogen vinden!

Bailey is in eerste instantie teruggetrokken wanneer hij je niet kent. Geen directe allemansvriend dus. Zodra hij je kent is Bailey wel enthousiast en gaat hij graag met je mee. In de kennel is Bailey rustig en maakt hij zijn slaapspulletjes niet kapot. Volgens mensen die Bailey kennen heeft Bailey moeite met het alleen thuisblijven. Bailey is gewoon erg graag bij zijn baas in de buurt. Hier zal een nieuwe baas rekening mee moeten houden en dit zal rustig opgebouwd moeten worden.

Buiten loopt Bailey goed mee aan de riem en negeert hij de rustige honden.

Bailey is geen overdreven drukke Mechelaar, maar hij wil wel graag lekker met de baas bezig zijn. Bailey is erg leergierig en pikt commando’s erg snel op. 

Wij zoeken een nieuwe baas met Mechelaar-ervaring, een baas die fijn met Bailey bezig gaat en niet 3x per dag een blokje om gaat. Een baas waar Bailey weinig alleen thuis hoeft te blijven en waar een tuin aanwezig is. 

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Bailey? Neem dan contact op met  Dierenasiel Zwolle waar hij verblijft.  

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans