Een jonge hardwerkende en leergierige Mechelse reu die compleet de weg kwijt was. In het trainingsprogramma van Dutch Cell Dogs heeft hij weer leren vertrouwen en leren focussen. Brock is nu echt klaar om met iemand verder aan het (professionele) werk te gaan.

Ik ben echt op zoek naar mensen die kennis hebben van mijn ras. Die met mij als hobby willen gaan werken! En dan wel speuren. Pakwerk is niks voor mij. Ik ben veel liever bezig met mijn neus en met een bal. Belangrijk is wel echt om veel aandacht aan mij te besteden. Ik ben GEEN beginners hond. Met mij moet je gelijk aan de slag en ook elke dag veel activiteiten ondernemen. Een korte wandeling is niks voor mij. Hierdoor is de kans ook heel groot aanwezig dat ik wat dingetjes ga slopen uit verveling.

Mijn nieuwe baasjes moeten dus echt wel tijd en uiteraard zin hebben om mnet mij aan de slag te gaan. Daarnaast is een woning met tuin het beste. Dan kun je mij namelijk ook nog even lekker in de tuin zetten om af te koelen.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Brock? Neem dan contact op met DOA waar hij verblijft.