Baasje gezocht

Asielhond DOA
BRUCE

Stoere knappe kerel van zes jaar oud met een klein hartje, zoekt zijn vertrouwde maatje voor het leven. En dan zoeken we iemand die Bruce goed kan en wil begeleiden. Want Bruce kan qua trainen en oefeningen echt alles, knapste jongen van de klas en loopt keurig netjes aan een slappe lijn mee.

Bruce is wel gevoelig en vindt mensen en drukte erg spannend. Hij kan grommen tegen mensen wanneer hij zich onveilig voelt en het gevoel heeft dat hij zich moet verdedigen. In onze trainingen loopt hij vol vertrouwen (en met alle aandacht) in zijn trainer langs iedereen heen. Dat geeft hem ongelofelijk veel steun. Het is echt een genot om met Bruce samen te werken, te spelen en een band op te bouwen.

Bruce zoekt iemand met ervaring, rust en die grenzen stelt maar ook dingen gaat aanleren op een positieve manier en Bruce de ruimte geeft in huis. Het huis waar Bruce heeft gewoond was super klein en vol waardoor hij weinig ruimte had als er veel mensen in huis waren.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Bruce? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Amsterdam waar hij verblijft.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans