Baasje gezocht

Asielhond Bruno
BRUNO

Bruno is een lieve, zachtaardige jongen van 7 jaar. Oorspronkelijk komt hij uit Bulgarije en is een kruising met van alles. Hij is best lui en een echte goedzak, hij doet alles rustig aan. Hij is gek op aandacht en knuffelen, maar kan zich soms ook rustig terugtrekken. 

Hij kan met andere honden overweg, hij heeft al een aantal keer zijn buitenkennel gedeeld met een andere hond. Echter kan hij op straat wel eens uitvallen naar andere honden, vooral naar kleine honden. We denken dat hij prima bij wat oudere kinderen geplaatst zou kunnen worden. Katten rent hij graag achteraan. 

Bruno zoekt een plek waar hij heerlijk kan relaxen en veel aandacht krijt. Het liefst slaapt hij naast je bed, nou ja het allerliefst misschien zelfs op bed! Wandelen vindt hij ook heerlijk, maar luieren is zijn hobby! Hij is wat te zwaar, dus bewegen is voor hem ook belangrijk! 

Als u op zoek bent naar een relaxte goeierd, is het zeker de moeite waard om eens kennis te komen maken met Bruno. Bruno heeft ongeveer het formaat van een Golden Retriever.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Bruno? Neem dan contact op met  Louterbloemen waar hij verblijft.  

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans