Baasje gezocht

Asielhond Donny
DONNY

Onze 6,5 jarige Donny. Donny is na een lang asielverblijf geadopteerd, maar bleek door zijn gedrag naar andere honden niet passend in de nieuwe thuissituatie. Dus gaan wij opnieuw op zoek naar een leuke baas voor Donny.
Dankzij de tijdelijke adoptie weten wij wel meer over Donny. Zoals bijvoorbeeld dat hij prima omging met de oudere kinderen (16 jaar), dat hij in huis en de tuin prima luistert, dat hij waaks is, maar ook goed omgaat met bezoek/visite. ’s Nachts was Donny ook rustig en ging lekker liggen slapen. Mee in de auto is ook geen probleem voor Donny.

Het probleem zit er bij Donny in dat hij niet met andere honden (of katten) kan. 
In het afgelopen jaar heeft hij door de trainingen zich enorm goed ontwikkeld.  Wanneer Donny met zijn vaste trainers wandelt, kan hij andere honden negeren. 

Een nieuwe baas moet zich wel beseffen het tijd en geduld zal vergen voordat de nieuwe baas hetzelfde niveau hier in bereikt. 

Donny is echt van ver gekomen en zijn ontwikkeling is echt geweldig. Daarom zoeken wij een nieuwe baas die de training met Donny door gaat zetten. Een baas die ervaring heeft met positieve trainingsmethoden en waar rust, regelmaat en duidelijkheid heerst. Of waar Donny buitenaf komt te wonen, waar het tegenkomen van andere honden tot een minimum kan worden beperkt.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Donny? Neem dan contact op met Dierenasiel Zwolle waar hij verblijft.  

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans