Zes lentes jong en in de bloei van mijn leven. Energie voor 10, maar ook liefde voor mijn baas voor 10. Ik ben een stevige dame in gewicht, maar zeker ook in mijn gedrag. Ik kan nogal explosief uit de hoek komen en ben dus op zoek naar een baas met ervaring.

Deze pittige dame zit al een tijdje in het asiel en krijgt nu eindelijk haar tweede kans. Wat was dat ontzettend spannend voor haar, want Fy wordt een beetje zenuwachtig van nieuwe gebeurtenissen en van andere honden om haar heen. Fy kan niet met andere honden en draagt buiten altijd een muilkorfje; dat geeft haar ook voorspelbaarheid en rust. Daarentegen is Fy dol op mensen; knuffelen, gek doen, samen spelen en rennen.. niets is haar te gek. Als ze het echt niet meer weet, gaat ze heel hard rennen. Begeleid en train je haar goed, dan vindt ze dat het leukste wat er is. Geconcentreerd is ze nu met haar trainer aan het werk. De andere honden bekijkt ze dan niet eens meer, ze voelt zich nu veilig en kan steeds makkelijker ontspannen. 

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Fy? Neem dan contact op met Dierenasiel Crailo waar zij verblijft.