Baasje gezocht

Asielhond noet Almere
NOET

Noet is een vriendelijke, aanhankelijke maar wat onzekere hond die in het begin zeker moet wennen aan vreemde mensen en vreemde situaties. Zodra je het vertrouwen van Noet hebt gewonnen, kom je erachter wat voor een lieve hond hij is. Als hij je kent is hij namelijk gek op geaaid worden, knuffelen en niet te vergeten samen spelen! Hij vindt het heerlijk om buiten in het zonnetje te liggen, of om samen te wandelen in het bos. Noet is heel leergierig en doet dan ook graag dingen voor zijn baas, maar wel in ruil voor iets lekkers!

De doelstelling van Noet voor het trainingsprogramma was niet zo heftig meer uit te vallen naar andere honden, wat meer zelfvertrouwen krijgen, en ook leren dat mensen toch best wel fijne wezens kunnen zijn. Tijdens de lessen is hij prima te begeleiden in zijn gedrag richting andere honden. Hij kan al fantastisch samen werken met zijn trainer en voelt zich vrij wanneer ze samen aangelijnd mogen rennen.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Noet? Neem dan contact op met Dierenopvang Haarlemmermeer waar hij verblijft. 

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans