Succesverhaal Milly
Milly

Succesverhaal Milly

Hoi Beste trainer! 
Wij waren op slag verliefd op deze dame. In het asiel heette ze Milly maar wij hebben haar Ivy genoemd. Dat vonden we goed bij haar passen. We wisten toen nog niet dat ze aan Dutch Cell Dogs had mee gedaan, want ze is overgeplaatst vanuit doa en de goodiebox is nooit mee gegeven. We krijgen nu jou bijgehouden dagboek en de Dutch Cell Dogs goodiebox alsnog en zijn daar erg blij mee en vooral heel benieuwd!  

Lang verhaal kort: Het gaat heel erg goed met haar. Ze is ontzettend lief en we zouden haar niet meer kunnen missen. We merkte al snel dat ze getraind is en echt heel graag voor je wilt werken. Daarom zijn we ook met haar op training gegaan hier in de buurt. Alles vindt ze leuk en het trainen gaat heel goed. Nu begrijpen we ook hoe het kon dat ze al zo een goede basis had! Dankjewel voor al je werk met haar. Het positieve samenwerken geeft haar zelfvertrouwen en helpt ons ook vooruit. Soms kan ze ook best afgeleid zijn maar ze komt altijd weer terug bij ons. Ook de hier-oefening herkende we; dat gaat heel goed met haar.  

Wij hoorde van tessa dat jij haar Dana noemde. Toevallig noemde wij haar voor de grap een keer ‘nala’ en toen reageerde ze. Die klank lijkt natuurlijk op Dana. Ze is lief met alles en iedereen; ze heeft ook hondenvrienden in de buurt waar ze mee speelt. We genieten volop van haar en ze krijgt alle liefde en aandacht. Dat verdient ze ook!  

Groetjes van ons en ook een pootje van Dana/Ivy 

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans